دیپلم حسابداری پرطرفدارترین رشته فنی حرفه ای می باشد. این رشته بازار کار خوبی دارد همین دلیل باعث شده تا سطح اشتیاق عمومی برای گذراندن دوره های مهارتی آن بالا باشد.
در تمامی سطوح جامعه از یک فروشگاه گرفته تا کمپانی های بزرگ، انبوهی از مبادلات مالی شکل میگیرد. انجام معاملات مثل خرید خانه، خودرو و یا پرداختن به مطالبات مالی مانند حقوق و دستمزد، هزینه ها، خدمات و … همگی حجم بالایی از تبادلات پولی را شامل میشوند.
این حجم بالا از جریان نیاز به حساب کتاب و نظم دارد در غیر این صورت سردرگمی مالی، آشفتگی را در سراسر بازارهای مالی به وجود میآورد. ایجاد یک جریان مالی دقیق مهارتی میباشد، که فردی که دوره دیپلم حسابداری را به شکل آکادمیک گذرانده، قادر به انجام آن است.
دوره های دیپلم حسابداری
لازمه دریافت مدرک دیپلم این رشته، شرکت در دوره های آموزشی در موسسه بازتاب علم می باشد. هنرجویان رشته حسابداری ۹ مهارت شغلی را می گذراند که این ۹ واحد به شرح زیر میباشد:
- حسابداری عمومی مقدماتی:
یکی از مشاغل حوزه امور مالی و بازرگانی کمک حسابدار است. کمک حسابدار باید به کارگیری که مفاهیم حسابداری ثبت رویدادهای مالی مستندسازی، بایگانی اطلاعات حسابداری، پرونده های مالی، ثبت اطلاعات در دفاتر حسابداری، تهیه و تنظیم گزارش ها، صورت های مالی، اصلاحات و بستن حسابهای دائم و موقت، حسابداری در موسسات بازرگانی، کارپردازی در موسسات، به کارگیری مفاهیم حسابداری حقوق و دستمزد مربوطه، تهیه و تنظیم پیش نویس لیست حقوق و مستندات و به کارگیری نرم افزار اکسل در حسابداری را به خوبی آموزش ببینند و در نتیجه انجام دهد.
- حسابداری عمومی تکمیلی:
یک حسابدار حوزه امور مالی و بازرگانی باید شایستگی هایی از قبیله به کارگیری مفاهیم نظری حسابداری، استانداردهای حسابداری در ایران، انجام عملیات مربوط به وجوه نقد صندوق تنخواه گردان بانک، صورت مغایرت بانکی، انجام عملیات مربوط به مطالبات، انجام عملیات مربوط به موجودی ها، ارزیابی موجودی ها و بررسی داراییهای غیر جاری را بی نقص انجام دهد. به علاوه انجام عملیات مربوط به بدهی ها و تعهدات محاسبه مالیات بر ارزش افزوده و اظهارات مالیاتی محاسبه مالیات بر درآمد به وارد های تجاری تهیه و تنظیم صورت معاملات فصلی تهیه گزارش های مالی از قبیل ترازنامه سود و زیان، سرمایه و به کارگیری نرم افزار اکسل را به خوبی مسلط باشد.
- حسابداری حقوق دستمزد:
این بخش از مهمترین سرفصل ها در دیدگاه حسابداری محسوب می شود. بسیاری از نهادهای تجاری در حضور پرسنل اداره میشوند. معمولاً تعداد پرسنل آنقدر زیاد است که بررسی حقوق و دستمزد آنها مراحل سنگین و سختی خواهد داشت. درک کامل مبانی استاندارد در حقوق حسابداری حقوق و دستمزد تاثیر مستقیم بر موفقیت در بازار کاری حسابداری دارد. همه کسب و کارها نیازمند مدیریت دستمزد هستند و این وظیفه یک حسابدار ماهر است.
- حسابداری صنعتی درجه ۲:
حسابداری صنعتی جدا از بحث حقوق و دستمزد شامل بخش کاملی از خرید و فروش انواع اقلام صنعتی می باشد. نهادهای صنعتی تلاششان این است که یک محصول صنعتی را تولید کنند و سپس روانه بازار نمایند. ممکن است این محصول کوچک، بزرگ، ارزان، گران یا هر چه باشد؛ اما در نهایت هر جریان صنعتی مراحلی مانند خرید و فروش مواد اولیه و محصولات تولید شده دستگاه ها، ماشین آلات و انرژی را شامل میشود. نظم بخشیدن به تمام این جریانات مالی حسابداری صنعتی را در بر میگیرد.
- مسئول سفارشات:
برای این که انجام سفارشات به روش صحیح و با پارامترهای مهم انجام گیرد دوره مسئول سفارشات باید گذرانده شود.
- کاربر امور بانکی:
مهارت در امور بانکی یکی دیگر از طرف های بسیار مهم می باشد در دنیای بزرگ تبادلات مالی بانکها حضور بسیار پررنگی دارند معمولاً تمامی تبادلات مالی در بانک ها اتفاق میافتد. پس یک فرد دارای دیپلم حسابداری باید تمامی اصطلاحات، تبادلات، روش های پولی و .. در بانک ها مطلع باشد.
- رایانه کار حسابداری مالی:
آشنایی کامل با نرم افزارهای حسابداری پایه تمامی سرفصل های دیگر است. انواع نرم افزارهای مدیریت مالی هدف توانمندی های خاص در تدوین سیاستگذاری مالی طراحی شدهاند. یادگیری مهارت های این سرفصل مقدمه کار با نرم افزارهای حسابداری می باشد.
- سرپرست ترخیص محصول:
حجم والایی از جریانات پولی در سطح اقتصاد ملی را تجار مدیریت میکنند. هرگونه عملیاتی که منتهی به واردات و صادرات شود در گروه تبادلات محصولات فیزیکی می باشد. اما این ماجرا پروسه اداری خاصی دارد. نحوه درک مفاهیم پایه در تجارت، صادرات و واردات همچنین اصول چگونگی ترخیص کالا در این فصل آموزش داده خواهد شد.
- کاربر رایانه:
این دوره امکانات اولیه استفاده از کامپیوتر را آموزش می دهد. پیش زمینه اصولی و قوی استفاده از رایانه برای یک حسابدار بسیار مهم است.
بازار کار حسابداری
همانطور که گفتیم از یک فروشگاه کوچک تا یک شرکت بزرگ نیازمند مدیریت درست مالی میباشند. حسابداری شغلی است که نظم بخشیدن به جریانات مالی را انجام می دهد. بازار کار حسابداری خیلی عالی می باشد به خاطر اینکه هر کسب و کاری نیاز به مدیریت جریان مالی مناسبی دارد. فرد دارای دیپلم حسابداری باید مهارت کافی و دانش لازم را دارا باشد.
آینده شغلی حسابداری چگونه است؟
پس از پایان دوره جامعه دیپلم حسابداری در موسسه بازتاب علم پس از دریافت مدرک معتبر فنی حرفه ای به عنوان یک حسابدار ماهر توانایی حضور در بازار کار برای شما مقدور می باشد.
اما ممکن است برای شما سوال پیش بیاید که در چه زمینه هایی می توانید فعالیت کنید؟! اصلی ترین مهارت هایی که پس از پایان دوره خواهید داشت به شرح زیر است:
- کمک حسابدار: یک حسابدار تازه کار برای کسب مهارت های عملی باید وارد بازار کار شود و موقعیت کمک حسابدار به کسب مهارت های تخصصی تر کمک جامعی می کند.
- مهارت در تنظیم اسناد مالی: پس از گذراندن دوره دیپلم حسابداری می توانید به عنوان یک فرد آگاه به قواعد مالی مسئولیت تنظیم اسناد مالی را در کمپانی های گوناگون انجام دهید.
- کاربر نرم افزار مالی: شمار زیادی از کمپانی های تجاری و اقتصادی با نرمافزارهای مالی و پولی فعالیت می کنند. آنها نیازمند متصدیان ای هستند که کار با این نرم افزار ها را بدانند.
- انباردار: جالب است بدانید که انبارداری به عنوان یکی از فرصت های شغلی مناسب برای حسابدار ها محسوب می شود. این عنوان شامل جریان ورود و خروج کالا از فروشگاههای توزیع کالا می باشد.
- مسئول سفارشات: این عنوان شامل مهارت در تنظیم درست سفارشات الگوی بهترین پیشنهادات و تنظیم برنامه بودجه بندی شده برای تامین نیازهای سازمانی می باشد. تنها یک فرد حسابدار میتواند این نیازها را برطرف کند.
اما موقعیت های شغلی حسابداری محدود به موارد نامبرده نمی باشد. هرکجاکه تبادلات پولی در جریان است، وجود یک حسابدار الزامی است.
مدرک دیپلم حسابداری برای چه کسانی مناسب است؟
این مدرک برای تمامی افرادی که قصد ادامه تحصیل در رشته حسابداری دارند مناسب می باشد. همچنین افرادی که موفق به دریافت دیپلم نشده اند می توانند با شرکت در این دوره ها مدرک خود را دریافت کنند. افرادی که قصد تغییر رشته دارند میتوانند در رشته حسابداری ثبت نام کرده و با تطبیق دروس عمومی گذرانده شده دروس تخصصی را در موسسه آموزشی بازتاب علم ادامه داده و پس از قبولی در آزمون نهایی مدرک فنی حرفه ای خود را دریافت کنند.
دیپلم حسابداری نیازمند پیشنیاز است؟
شما برای ورود به دوره های دیپلم حسابداری بازتاب علم نیاز به هیچ تحصیلات آکادمیکی ندارید.
نحوه کسب دیپلم حسابداری به چه صورت است؟
این دیپلم یکی از محبوب ترین های سازمان فنی و حرفه ای می باشد. این مدرک کاملا معتبر است. سازمان فنی حرفه ای هر سال با برگزاری آزمون های دوره ای برای تمامی رشته ها سعی در معرفی افراد با مهارت دارد. افرادی که نمره قبولی را کسب کند موفق به اخذ مدرک دیپلم حسابداری خواهند شد.
ادامه تحصیل با مدرک دیپلم حسابداری به چه صورت است؟
فارغ التحصیلان این دیپلم میتوانند زیر نظر حسابداران ارشد مشغول به کار شوند یا تحت عنوان های ذکر شده مشغول شوند. اما اگر قصد ادامه تحصیل را داشته باشید میتوانید پس از دریافت دیپلم، بدوننیاز به گذراندن دوره پیش دانشگاهی با شرکت در آزمون های مربوطه یا بدون آزمون در دانشگاه های دولتی، آزاد، غیر انتفاعی و دانشگاه جامع علمی کاربردی در مقطع کاردانی ادامه تحصیل دهید.
دقت داشته باشید که تنها می توانید در رشته های همجنس رشته خودتان ثبت نام کنید. اما در دانشگاه های علمی کاربردی همجنس بودن رشته ها فقط در پذیرش داوطلبان اولویت دارد و الزامی نیست. یعنی بامدرک دیپلم حسابداری می توان در هر رشته ای که تمایل داشته باشید ادامه تحصیل دهید.
نمونه گواهینامه ها
نمونه گواهینامه داخلی
نمونه گواهینامه فنی و حرفه ای
سوالات متداول در خصوص دوره
مخاطبین با شرکت در آزمون ها در دو مرحله کتبی و عملی و با کسب نمره قبولی موفق به کسب گواهینامه آن درس میشوند. با طی این روند برای تمامی ۹ مهارت ذکر شده در رشته حسابداری شما مدرک دیپلم حسابداری کار و دانش صادر شده از سازمان فنی و حرفه ای را کسب می نمایید.
امکان ادامه تحصیل و ورود به رشته های بدون کنکور در دانشگاههای ایران و جهان مهیا خواهد شد.
هزینه دریافت مدرک دیپلم حسابداری کاردانش در آموزشگاه فنی حرفه ای بازتاب علم تهران مطابق با چارت تعریف شده سازمان فنی و حرفه ای است.
دورههای آموزشی این موسسه به صورت حضوری و آنلاین با ظرفیت محدود برگزار میشود. برای اطلاع از نحوه برگزاری هر دوره به همراه هزینه شرکت در دوره میتوانید به وبسایت مراجعه کرده یا با کارشناسان مجموعه تماس بگیرید.
بله پس از اتمام دوره به شما گواهینامه نیز تعلق خواهد گرفت.
…
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.